Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Miro Center is gelegen in Enschede Oost aan twee grote doorgaande wegen (Noord Esmarkerrondweg en Gronausestraat) en is daarmee uitstekend bereikbaar met de fiets, auto en het OV. Ons winkelgebied beschikt over een eigen parkeerterrein, waardoor we het parkeren jou gratis kunnen aanbieden. Als je in de buurt woont, dan kun je natuurlijk ook gewoon even langs komen lopen!

Ik kom met de auto

Voor de navigatie kun je het beste Gronausestraat 240 gebruiken. Ons parkeerterrein heeft een in- en uitrit aan zowel de Noord Esmarkerrondweg, als aan de Gronausestraat. Ons parkeerterrein is gereserveerd voor klanten. Al onze klanten kunnen gratis parkeren! Wij beschikken over enkele elektrische laadpalen, deze zijn te vinden naast de Action.

Ik kom met de fiets

Wat een gezonde en duurzame keuze! Dat vinden we echt tof van je. We vragen je gebruik te maken van de speciale fietsopgang ter hoogte van de action. De reguliere in- en uitrit is bestemd voor autoverkeer. Graag verzoeken we om je fiets netjes te stallen op de daarvoor bestemde plekken.

Ik kom met het OV

Bushalte Enschede, Lindenhof ligt recht bij ons voor de deur. Op deze halte stopt lijn 3. Voor de meest actuele reisinformatie verwijzen we graag naar 9292ov.nl of een zoekmachine naar keuze. Je kunt ook op het kaartje hieronder klikken en via Google Maps je eigen adres invullen. Hopelijk is er een goede verbinding voor jou beschikbaar!

Ik ben een expediteur

De expeditiegang bevind zich aan de achterzijde van het Miro Center, de ingang hiervoor is te vinden aan de Noord Esmarkerrondweg. Op dit gedeelte van het terrein bevindt zich tevens het parkeerterrein voor personeel. We vragen alle expediteurs hier rekening mee te houden en contactgevens achter te laten als het uitrijden belemmerd wordt.