Aangepaste openingstijden en mondkapjesplicht

30 november 2021

Kom je bij ons winkelen of genieten bij een van onze horecagelegenheden? Dan gelden er sinds kort weer extra beperkingen. Zo zijn de openingstijden aangepast en geldt er wederom een mondkapjesplicht in overdekte openbare ruimtes.

We vragen iedereen tijdens een bezoek rekening te houden met de nieuwe maatregelen. Deze kun je hier vinden. Als je cadeaus komt kopen, dan kun je bijvoorbeeld maar tot 17.00 uur bij (niet-essentiële) winkels terecht. Supermarkten sluiten ook eerder, namelijk al om 20.00 uur omdat zij onder de essentiële winkels vallen. In verband met de aankomende drukte richting de feestdagen besluiten sommige winkels om dan maar eerder te openen, zodat bezoekers voor het werk nog langs kunnen komen. Aangezien alles snel en doorlopend veranderd, kunnen we niet garanderen dat we -naast de basis winkeltijden en regels- actuele, aanvullende informatie hebben over alle zaken. We adviseren bezoekers dan ook om naar specifieke informatie te zoeken bij de online kanalen van de winkel of horecazaak naar keuze. Via onze winkel en horeca pagina’s kun je snel doorklikken!

Meer nieuws uit Miro Center

Intertoys gaat verhuizen binnen Miro Center en wordt een XL store!

Intertoys gaat verhuizen binnen Miro Center en wordt een XL store!

Onze Intertoys gaat verhuizen naar de voormalige Jysk unit. Hier is extra veel ruimte en daarom kan Intertoys deze unit volledig renoveren naar hun allernieuwste winkelconcept en de zaak openen als XL store. Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor zowel het team als onze bezoekers: een populaire winkel in ons winkelgebied wordt nog groter en mooier!