Aangepaste openingstijden en mondkapjesplicht

30 november 2021

Kom je bij ons winkelen of genieten bij een van onze horecagelegenheden? Dan gelden er sinds kort weer extra beperkingen. Zo zijn de openingstijden aangepast en geldt er wederom een mondkapjesplicht in overdekte openbare ruimtes.

We vragen iedereen tijdens een bezoek rekening te houden met de nieuwe maatregelen. Deze kun je hier vinden. Als je cadeaus komt kopen, dan kun je bijvoorbeeld maar tot 17.00 uur bij (niet-essentiële) winkels terecht. Supermarkten sluiten ook eerder, namelijk al om 20.00 uur omdat zij onder de essentiële winkels vallen. In verband met de aankomende drukte richting de feestdagen besluiten sommige winkels om dan maar eerder te openen, zodat bezoekers voor het werk nog langs kunnen komen. Aangezien alles snel en doorlopend veranderd, kunnen we niet garanderen dat we -naast de basis winkeltijden en regels- actuele, aanvullende informatie hebben over alle zaken. We adviseren bezoekers dan ook om naar specifieke informatie te zoeken bij de online kanalen van de winkel of horecazaak naar keuze. Via onze winkel en horeca pagina’s kun je snel doorklikken!

Meer nieuws uit Miro Center

Foto’s meet & greet Sonic

Foto’s meet & greet Sonic

We hebben de foto’s van de Meet & Greet met Sonic ontvangen van de fotograaf. Alle foto’s zijn vanaf nu online terug te vinden op onze Facebookpagina. Ga naar “foto’s” en vervolgens “albums”. Zoek je foto op en download ‘m geheel gratis van de pagina! Lekker nagenieten!