CORONA UPDATE

8 oktober 2020

Wij willen je allereerst hartelijk danken voor het lezen van dit informatie artikel rondom de Corona maatregelen in Miro Center. De maatregelen zijn er zowel voor jou – de bezoeker – als voor ons – de winkeliers en het winkelpersoneel- en daarmee van groot belang voor onze gezamenlijke veiligheid. Alle winkels in Miro Center houden zich minimaal aan de landelijke reglementen rondom het Corona crisis. Veel winkels ondernemen daarnaast eigen, extra maatregelen om het winkelen nog veiliger te maken. Wij vragen je vriendelijk om kennis te nemen van deze huisregels (vaak gecommuniceerd bij de ingang) en deze op een respectvolle wijze op te volgen. Het kan voorkomen dat het personeel je iets extra’s verzoekt, iets wat wellicht niet aangekondigd stond, ook hiervoor vragen wij jouw begrip en volgzaamheid. We hopen dat iedereen deze periode op een goede manier doorkomt en zien jou graag in goede gezondheid weer in het winkelcentrum verschijnen!

Sommige winkels kunnen aangepaste openingstijden hanteren. Indien deze openingstijden bij ons bekend zijn, dan zullen wij deze updates communiceren via onze Facebook pagina. Bovenaan deze pagina staat een post (genaamd UPDATE) waarin je de meest actuele informatie kunt vinden.

Meer nieuws uit Miro Center

Intertoys gaat verhuizen binnen Miro Center en wordt een XL store!

Intertoys gaat verhuizen binnen Miro Center en wordt een XL store!

Onze Intertoys gaat verhuizen naar de voormalige Jysk unit. Hier is extra veel ruimte en daarom kan Intertoys deze unit volledig renoveren naar hun allernieuwste winkelconcept en de zaak openen als XL store. Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor zowel het team als onze bezoekers: een populaire winkel in ons winkelgebied wordt nog groter en mooier!