Huishoudelijke mededelingen voor zaterdag 20 en zondag 21 april

19 april 2024
Drive-In Bios
Zaterdag vindt onze Drive-In Bios plaats. De entree tussen De Viszaak en Aldi zal daarom eerder sluiten (18.00 uur) de hoofdentree blijft de hele avond geopend. Vanaf 19.00 uur is het verboden om nog geparkeerd te staan op een gedeelte van het terrein (de kom tussen Action en Xenos). Dit gebied staat vooraf duidelijk aangegeven met bordjes. Let op, het parkeerterrein is eigen terrein en er zal een wegsleepregeling van kracht zijn. Kom je zaterdag overdag boodschapjes doen? Dan is er dus niets aan de hand en mag je gewoon overal geparkeerd staan.

Enschede Marathon
Zondag vindt de Enschede Marathon plaats. In de ochtend is er een KidsRun op het Miro Terrein. De wegen rondom Miro Center zijn dan afgesloten i.v.m. het wedstrijdparcours. De wegen rondom Miro Center worden vanaf 11.00 uur weer vrijgegeven. Je kunt vanaf 12.00 uur dus gewoon bij ons binnenrijden, parkeren en lekker winkelen. Uniek! De binnenstad is namelijk niet bereikbaar.

Winkels zijn het hele weekend regulier geopend!
Alleen Van der Poel ijs sluit a.s. zaterdag om 20.00 uur ipv 21.00 uur i.v.m. de Drive-In Bios voor hun deur. Wegens de lichtvervuiling voor het scherm zullen de lampen onder de overkapping gedurende het weekend uit staan. Mocht je voor een late boodschap bijv. nog naar de Appie moeten, dan kan dat gewoon! Het atrium en de parkeerplaats is natuurlijk wel gewoon verlicht.

Meer nieuws uit Miro Center

Foto’s meet & greet Sonic

Foto’s meet & greet Sonic

We hebben de foto’s van de Meet & Greet met Sonic ontvangen van de fotograaf. Alle foto’s zijn vanaf nu online terug te vinden op onze Facebookpagina. Ga naar “foto’s” en vervolgens “albums”. Zoek je foto op en download ‘m geheel gratis van de pagina! Lekker nagenieten!