MIRO CENTER GAAT ROOKVRIJ IN 2021

6 oktober 2020

Miro Center treft voorbereidingen om met ingang van 2021 volledig rookvrij te zijn. Dit geldt voor zowel het overdekte atrium, als de overkapte doorloop en het parkeerterrein. Hiervoor zullen de nodige aanpassingen aan het terrein worden gemaakt, waaronder het verwijderen van alle asbakken bovenop de prullenbakken. In het nieuwe jaar zullen we dit breder gaan communiceren en op verloop van tijd zal er tevens op worden gehandhaafd door ons beveiligingsteam.

De gezondheid van al onze bezoekers staat voorop. De insteek is niet om mensen te belemmeren in iets wat zij aangenaam vinden, maar vooral om mensen die het niet zo prettig vinden te beschermen. Er zijn erg veel plekken waar nog steeds gerookt kan worden, maar Miro Center is daar niet de juiste plaats voor. We hopen dat al onze bezoekers en buurtgenoten respect voor deze regel – en daarmee elkaar- hebben.

Meer nieuws uit Miro Center

Intertoys gaat verhuizen binnen Miro Center en wordt een XL store!

Intertoys gaat verhuizen binnen Miro Center en wordt een XL store!

Onze Intertoys gaat verhuizen naar de voormalige Jysk unit. Hier is extra veel ruimte en daarom kan Intertoys deze unit volledig renoveren naar hun allernieuwste winkelconcept en de zaak openen als XL store. Dit is natuurlijk geweldig nieuws voor zowel het team als onze bezoekers: een populaire winkel in ons winkelgebied wordt nog groter en mooier!